Megújult honlap

Andenon küldte be 2017. 11. 05., v - 18:09 időpontban

Az oldal ismét frissült. A Drupal 7-ről a 8-ra módosult az honlapot működtető "motor".

Első könyvem írása folyamatban

Andenon küldte be 2017. 05. 19., p - 20:55 időpontban

Tudom elég régen született új bejegyzés. Ennek oka, hogy a továbbiakban nem kerülnek feltöltésre fejezetek, részek, részletek egyik írásomnál sem. Az ok igen egyszerű.

Ideje, hogy végre befejezzem az első könyvem és azt lehetőségeim szerint ki is adjam. A többit pedig Ti kedves olvasók döntitek el. Ha sikeres lesz, akkor nyilván várhatóak újabb és újabb könyvek is.

A káosz harcosai új fejezet

Andenon küldte be 2015. 07. 24., p - 16:51 időpontban

A mai napon hosszú idő után új fejezet került feltöltésre. A káosz harcosai története folytatódik a 9. fejezettel. Természetesen a letölthető PDF is frissült ezzel a fejezettel, így az is egy "verziót" is ugrott (0002). Aki így olvasta, annak érdemes letölteni ismét.

A nyitóoldalra régi-új módosítás került. A legfrissebb 5 tartalom ismét megjelenik.

Tervezek egy tartalomjegyzéket is a PDF változathoz. Úgy könnyebb követni, hogy hol tartott az ember, főleg ha új rész jelenik meg.

Ismételt frissítés (kinézet és tartalomtípusok)

Andenon küldte be 2015. 07. 11., szo - 12:20 időpontban

Ma ismét frissítettem. A kinézet lett módosítva, egy elég népszerű sminkre. Az előző smink túlzottan is fapados volt. Ezen kívül a háttérben történt még módosítás. Könyv típusra módosítottam a történeteket és így a honlap automatikusan létrehozza a linkeket az összetartozó fejezetek között. Ezt korábban manuálisan tettem meg ill. volt amikor ez működött, de így praktikusabb az egész.

Történetek PDF-ben és letöltés számláló

Andenon küldte be 2015. 05. 30., szo - 21:41 időpontban

Újabb frissítés történt az oldalon. A történetek a továbbiakban PDF-ben is letölhetőek. Igény esetén elképzelhető más formátum is. A szavazás nem működött ez javítva lett a tegnapi nap folyamán. Valamint kisebb hiányosságok kerültek pótlásra.

Frissítés és új kinézet (Drupal 7)

Andenon küldte be 2015. 05. 13., sze - 22:37 időpontban

Az oldal "alatt" 2008-tól kezdődően a Drupal 6 teljesített szolgálatot. Ezt a mai napon lecseréltem, amit hosszú előkészület előzött meg. Ennek oka az volt, hogy még én sem tudtam egészen, hogy mi módon valósítsam ezt meg. Többször is nekifutottam teszt szerveren és élesben mindig belecsúszott valami hiba. Végül a megfelelő dokumentációt olvasva és azt pontosan betartva sikerült is. Persze az új kinézet beállításával is voltak problémák és még nem is biztos, hogy ez lesz a végleges megoldás.

Hosszú kihagyás után

Andenon küldte be 2010. 04. 22., cs - 14:21 időpontban

Elég régen írtam, de ma közzétettem a Sarah 4. részét. Ez egy javítatlan, nyers változtat, ami sajnos  tele van hibákkal. Ennek ellenére úgy vélem, hogy már ideje volt közzétenni.

Legutoljára még tavaly szeptemberben tettem fel új írást. Elég sok minden összejött, ami miatt nem tudtam szavakba önteni a dolgokat. Remélem, hogy hamarosan a többi történet is sorra kerül és szeretném még mindig ha jóval nagyobb tempóval írnék újabb és újabb történeteket.

Szeptemberi tervek

Andenon küldte be 2009. 09. 22., k - 22:47 időpontban

Mindjárt véget ér a hónap, de még vannak bőven teendők. Szeretném folytatni az Elérhetlen vágyakat és egy már nagyon régen elhanyagolt történetet A káosz harcosait is. A Sarah c. történet első két fejezete átesett már javításon és most a 3. kerül sorra. Ill. visszamenőleg javításra kerül az Elérhetlen vágyak is. Még tervben van A Káosz harcosainak javítása is, de azt már más ember szeretné majd csinálni.

Új honlap

Andenon küldte be 2009. 09. 20., v - 20:12 időpontban

Igen végre elkészült. A mai napon az utolsó régi honlapon már szereplő történet is fent van. Pénteken került fel az új oldal és a feltöltés szombaton vette kezdetét és a mai napon már teljesen megtörtént. Az új oldal éppen olyan, amilyennek terveztem. Nagyon sok mindent lehet szerkeszteni igen könnyedén. Remélem a Kedves Olvasók tetszését is elnyeri.

Az oldal alapja a Drupal, aminek köszönhetően a jövőben könnyedén lehet bővíteni az oldalt új lehetőségekkel.

A várva várt folytatás - 2009. márc. 16.

Andenon küldte be 2009. 09. 19., szo - 22:08 időpontban

A várva várt folytatás

2009. március 16.

Jó néhány hét után eljutottam odáig, hogy folytatom a megkezdett történeteket. Most már próbálom úgy megoldani, hogy viszonylag rendszeresen jelenjenek a folytatások, ahogy azokat eredetileg is terveztem. Rengeteg sok történet ötletem van, de úgy gondolom, hogy felesleges addig azokba belekezdenem, amíg a már meglévőkkel sem haladtam még el igazán.