• Megújult honlap

  2 év 1 hónap ago

  Az oldal ismét frissült. A Drupal 7-ről a 8-ra módosult az honlapot működtető "motor".

 • Első könyvem írása folyamatban

  2 év 6 hónap ago

  Tudom elég régen született új bejegyzés. Ennek oka, hogy a továbbiakban nem kerülnek feltöltésre fejezetek, részek, részletek egyik írásomnál sem. Az ok igen egyszerű.

  Ideje, hogy végre befejezzem az első könyvem és azt lehetőségeim szerint ki is adjam. A többit pedig Ti kedves olvasók döntitek el. Ha sikeres lesz, akkor nyilván várhatóak újabb és újabb könyvek is.

  A választás A káosz harcosaira esett. Bár az igen csekély visszajelzés alapján, az olvasók két részre oszthatóak. Valaki a Sarah és Elérhetetlen vágyak c. romantikus(?) történeteket szereti, míg mások a fantasztikus regényeket. A két csoport között nem vettem észre átfedést, bár nyilván valamennyinek kell lennie, csak eddig kevesen olvasták el a honlapon lévő történeteket, hogy ebből messzire menő következtetéseket vonjak le.

  Szeretném ha A káosz harcosai kiadása után legalább az Elérhetetlen vágyak megírása is megtörténne. Éppen az előbb említett okokból. Előfordulhat, hogy az egyik nem lesz sikeres, de a másik igen, mert teljesen más műfaj.

  Sokat olvastam mostanában kezdő írók szárnypróbálgatásait és ebből rengeteg motivációt nyertem.

  Tehát irány a könyvírás!

 • A káosz harcosai új fejezet

  4 év 4 hónap ago

  A mai napon hosszú idő után új fejezet került feltöltésre. A káosz harcosai története folytatódik a 9. fejezettel. Természetesen a letölthető PDF is frissült ezzel a fejezettel, így az is egy "verziót" is ugrott (0002). Aki így olvasta, annak érdemes letölteni ismét.

  A nyitóoldalra régi-új módosítás került. A legfrissebb 5 tartalom ismét megjelenik.

  Tervezek egy tartalomjegyzéket is a PDF változathoz. Úgy könnyebb követni, hogy hol tartott az ember, főleg ha új rész jelenik meg.

 • Ismételt frissítés (kinézet és tartalomtípusok)

  4 év 4 hónap ago

  Ma ismét frissítettem. A kinézet lett módosítva, egy elég népszerű sminkre. Az előző smink túlzottan is fapados volt. Ezen kívül a háttérben történt még módosítás. Könyv típusra módosítottam a történeteket és így a honlap automatikusan létrehozza a linkeket az összetartozó fejezetek között. Ezt korábban manuálisan tettem meg ill. volt amikor ez működött, de így praktikusabb az egész.

 • Történetek PDF-ben és letöltés számláló

  4 év 6 hónap ago

  Újabb frissítés történt az oldalon. A történetek a továbbiakban PDF-ben is letölhetőek. Igény esetén elképzelhető más formátum is. A szavazás nem működött ez javítva lett a tegnapi nap folyamán. Valamint kisebb hiányosságok kerültek pótlásra.

 • Frissítés és új kinézet (Drupal 7)

  4 év 6 hónap ago

  Az oldal "alatt" 2008-tól kezdődően a Drupal 6 teljesített szolgálatot. Ezt a mai napon lecseréltem, amit hosszú előkészület előzött meg. Ennek oka az volt, hogy még én sem tudtam egészen, hogy mi módon valósítsam ezt meg. Többször is nekifutottam teszt szerveren és élesben mindig belecsúszott valami hiba. Végül a megfelelő dokumentációt olvasva és azt pontosan betartva sikerült is. Persze az új kinézet beállításával is voltak problémák és még nem is biztos, hogy ez lesz a végleges megoldás.

  A fejezetek jelenlegi számukat tekintve még kezelhetőek, de amennyiben többet jelentetek meg a korábbi megoldást, menüs kialakítás nem lett volna megfelelő. A jelenlegi megoldás majd látom, hogy szugerál. Kevesebb energiát kell az oldalba fektetnem és sokkal többet az új fejezetekbe. Már jó ideje adós vagyok ezekkel és az írási ütem rendkívül lassú... Ezen mindenféleképpen változtazni kell.

 • Hosszú kihagyás után

  9 év 7 hónap ago

  Elég régen írtam, de ma közzétettem a Sarah 4. részét. Ez egy javítatlan, nyers változtat, ami sajnos  tele van hibákkal. Ennek ellenére úgy vélem, hogy már ideje volt közzétenni.

  Legutoljára még tavaly szeptemberben tettem fel új írást. Elég sok minden összejött, ami miatt nem tudtam szavakba önteni a dolgokat. Remélem, hogy hamarosan a többi történet is sorra kerül és szeretném még mindig ha jóval nagyobb tempóval írnék újabb és újabb történeteket.

 • Szeptemberi tervek

  10 év 2 hónap ago

  Mindjárt véget ér a hónap, de még vannak bőven teendők. Szeretném folytatni az Elérhetlen vágyakat és egy már nagyon régen elhanyagolt történetet A káosz harcosait is. A Sarah c. történet első két fejezete átesett már javításon és most a 3. kerül sorra. Ill. visszamenőleg javításra kerül az Elérhetlen vágyak is. Még tervben van A Káosz harcosainak javítása is, de azt már más ember szeretné majd csinálni.

  Már a régi honlapon is terveztem, de az újon már könnyű is lesz megvalósítani, hogy a történetek PDF-ben letölthetőek legyenek. Valószínűleg történetenként lesz erre lehetőség, hiszen fejezetenként nincs túl sok értelme. Az új részek írását még ebben a hónapban szeretném megejteni, remélem nem jön közbe semmi.

 • Új honlap

  10 év 2 hónap ago

  Igen végre elkészült. A mai napon az utolsó régi honlapon már szereplő történet is fent van. Pénteken került fel az új oldal és a feltöltés szombaton vette kezdetét és a mai napon már teljesen megtörtént. Az új oldal éppen olyan, amilyennek terveztem. Nagyon sok mindent lehet szerkeszteni igen könnyedén. Remélem a Kedves Olvasók tetszését is elnyeri.

  Az oldal alapja a Drupal, aminek köszönhetően a jövőben könnyedén lehet bővíteni az oldalt új lehetőségekkel.

 • A várva várt folytatás - 2009. márc. 16.

  10 év 2 hónap ago

  A várva várt folytatás

  2009. március 16.

  Jó néhány hét után eljutottam odáig, hogy folytatom a megkezdett történeteket. Most már próbálom úgy megoldani, hogy viszonylag rendszeresen jelenjenek a folytatások, ahogy azokat eredetileg is terveztem. Rengeteg sok történet ötletem van, de úgy gondolom, hogy felesleges addig azokba belekezdenem, amíg a már meglévőkkel sem haladtam még el igazán.

  A jövőben várhatóan Az Elérhetetlen vágyak fog nagyobb ütemben folytatódni, hiszen jellegét tekintve rövidebbek az egyes részek. A Káosz harcosaival sem állok meg, viszont annál lassabb lesz a frissítési periódus hiszen jóval hosszabb egy-egy fejezet.

  Rövid közvélemény-kutatást tartottam az olvasók egy részénél és kb. 3/4 részben az Elérhetlen vágyak folytatását várják a legtöbben. Úgy néz ki az életszerű dolgokra jóval nagyobb az igény.

  Köszönöm mindenkinek mégegyszer a lassú frissítés ellenére is a kitartást. Sokan várják a folytatást és elég pozitívak a visszajelzések.