Andenon küldte be 2009. 09. 20., v - 18:44 időpontban

Csillapíthatatlan éhség

Nagyon meleg este volt. A kisváros ahol történetünk kezdetét veszi teljesen nyugodt. Forróság van, még este is csak elég valami vékony ruha, hiszen nem fázik senki. 

Egy gyönyörű, szemrevaló fekete hosszú hajú lány sétált, aki egy tűzvörös testhez simuló ruhát viselt. A szeme határozottságot tükrözött, a haja és a ruha színe teljesen összhangban. Ahogy közeledik az étteremhez elmosolyodik. Hiszen nem először történik meg vele, ami már oly sokszor. De hát senki sem lehet hibák nélküli. Kézen fogva halad egy idiótának tűnő szeplős alacsony fiúval, aki teljesen el van alélva, hogy hogy végre egy ilyen nő szóba áll vele. 

Lassan odaérnek az étteremhez és bemennek vacsorázni. A fiú le se bírja venni a szemét a lány arcáról és szép dekoltázsáról. A lány mosolyog. Nem először látja már ezt a buta férfi tekintetet, amikor valaki azt hiszi hogy jó úton halad. Pedig ha tudná hogy mekkorát téved... 

Lassan elfogy a vacsora. A fiú is úgy ahogy oldódik. 

A lány elmegy a mosdóba és a tükörben megnézi magát. Elégedett a látvánnyal, jól tartja magát, úgy érzi bármelyik férfit becserkészheti. De most beéri ezzel a csenevész példánnyal is. 

A lány megkéri a fiút hogy mivel meleg van menjenek ki végre, hiszen már ideje hazaindulni. A fiú boldog. Ilyen gyönyörű barátnője még sose volt, ráadásul úgy, hogy a lány kezdeményezett. 

Az étterem mögött egy elkerített részre mentek. A lány megkérdezte a fiútól, hogy talán nem tetszik, hogy meg se akarja csókolni. Valami furát érzett a fiú, de teljesen el van bűvölve, amikor megakarja csókolni, valami érdekes dolog történik. 

Észre se veszi, amikor... apró szúrást érez a nyakán. De valami csodálatos bódultságot is. A lány belemélyeszti szemfogát a szerelmes fiúba és elkezdi kortyolni a vérét. Nem lát benne semmi mást, csak egy ételt. Nem hagyja abba a szívást, amikor még túlélhetné. Szánalmas alaknak látja, akit nem bán ha elpusztul. 

Teljesen elfehéredik ahogy minden vért kiszív az ereiből és összecsuklik a holttest. Lenéz és elmosolyodik. Végre nem éhes. 

- Ti férfiak mit meg nem tesztek egy gyönyörű nőért. Köszönöm, finom volt a véred - megtörli a karjával a szája szegletét még egyszer rátekint, megigazítja ruháját ami egy kicsit összegyűrődött és jókedvűen tovább áll. 

Vajon legközelebbi útja melyik férfihoz vezeti?

VÉGE?