Andenon küldte be 2017. 05. 19., p - 20:55 időpontban

Tudom elég régen született új bejegyzés. Ennek oka, hogy a továbbiakban nem kerülnek feltöltésre fejezetek, részek, részletek egyik írásomnál sem. Az ok igen egyszerű.

Ideje, hogy végre befejezzem az első könyvem és azt lehetőségeim szerint ki is adjam. A többit pedig Ti kedves olvasók döntitek el. Ha sikeres lesz, akkor nyilván várhatóak újabb és újabb könyvek is.

A választás A káosz harcosaira esett. Bár az igen csekély visszajelzés alapján, az olvasók két részre oszthatóak. Valaki a Sarah és Elérhetetlen vágyak c. romantikus(?) történeteket szereti, míg mások a fantasztikus regényeket. A két csoport között nem vettem észre átfedést, bár nyilván valamennyinek kell lennie, csak eddig kevesen olvasták el a honlapon lévő történeteket, hogy ebből messzire menő következtetéseket vonjak le.

Szeretném ha A káosz harcosai kiadása után legalább az Elérhetetlen vágyak megírása is megtörténne. Éppen az előbb említett okokból. Előfordulhat, hogy az egyik nem lesz sikeres, de a másik igen, mert teljesen más műfaj.

Sokat olvastam mostanában kezdő írók szárnypróbálgatásait és ebből rengeteg motivációt nyertem.

Tehát irány a könyvírás!