Andenon küldte be 2009. 09. 19., szo - 21:56 időpontban

Kisebb javítások

2008. augusztus 15.

A tegnap este folyamán a honlap fejlécét és hátterét cseréltem. Így már jóval igényesebb az oldal mint korábban. Megmaradtam a kék színeknél hiszen az a kedvencem.

Ma délután a fórumnál javítottam az órát, ugyanis sajnálatos módon 2 órával kevesebbet mutatott. Szerencsére ez még nem annyira volt nagy hiba mert még alig született a fórumban hozzászólás. Ez nem a fórum hibája volt, hanem én állítottam be rosszul az időzónát és emiatt mutatott rossz időt.

A blog magyarra állításával egyelőre nem foglalkozok, mert a háttérben fontosabb dolgok is vannak. A szerkesztő felület hamarosan elkészül. A mai napon már létre lett hozva a történetek tárolására a MySQL-ben az adatbázistábla. Sokkal praktikusabban lehet az adatbázist használni a HTML fájlok helyett. Akkor kedveltem meg igazán a PHP-t és a MySQL-t, amikor néhány évvel ezelőtt megújítottam az Alföld Turista Egyesület honlapját (www.alfoldte.hu).

A hétvégén szeretném befejezni az oldal szerkesztő részét. Mert utána folytatni akarom a történetek írását ill. javítását. Előreláthatólag (bár erről a lektorommal nem beszéltünk) a jövő hét folyamán fog felkerülni A káosz harcosai 2. fejezete.